Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Cones med reker er deilige kremmerhus bakt av loff med sesamfrø fylt med pillede reker. Fyll gjerne med grillet fisk, roastbiff eller grillet paprika.
Soyamarinade passer ekstra godt til and, laks, hvit fisk og sjømat. Du lager den av appelsinsaft, soyasaus, brunt sukker, hvitløk og krydder.
Urtemarinade kan brukes til pensling av brød, grønnsaker og kjøtt til grill. Du kan også bruke den som dressing ved siden av.
Aïoli smaker himmelsk til grillmat og som dip til nybakt focaccia, grovbrød eller loff. Den lages enkelt ved å blande majones med finhakket hvitløk.
Thaidressing er spicy og god med chili som passer godt til biffsalat, grillet fisk og skalldyr.
Myslibrød med blåmuggost og pærer er sommerens deiligste grillsandwich med honning, valnøtter og ruccula. Den passer både som forrett og til dessert.
Miniostesmørbrød med mozzarella og tomat lager du av grillede bagettskiver som er gnidd inn med hvitløk. Server med god olivenolje og grovhakket basilikum over.
Pølse- og hamburgerbrød med urter setter smak på grillmåltidet. De bakes av fin gjærbakst og finhakkede urter som basilikum, dill, timian eller rosmarin.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.