Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Bagett med hvitløkssmør og urter dufter av rosmarin og passer godt som tilbehør til supper eller middag. Pakk gjerne i folie og varm på bålet som turmat.
Grove pannekaker er gode som turmat. Hell hvetemel, sammalt hvete, havregryn, egg og melk på flaske, og stek på primus eller bålpanne. Server med syltetøy.
Grov toast lager du enkelt med grovbrød, ost, skinke og sennep. Varm sandwichen i stekepanna hjemme, eller pakk i folie og stek på grill eller bål på tur.
Dobbeldekker med pesto, mozzarella og tomat er en smaksrik sandwich til lunsj, som smaker enda bedre om du pakker den inn i folie og varmer den på bålet til osten smelter.
Blings med sjokoladepålegg og banan passer perfekt når vi koser oss litt ekstra på tur. Pakk inn sandwichen i folie og varm på bålet så blir den ekstra god.
Bagett med kylling og avokado er enkelt og fantastisk godt som turmat, i matpakka eller til kvelds. Server gjerne med en deilig rømmedressing med sennep, honning, sitron og timian.