Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? pålegg til ca. 10 skiver
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? pålegg til ca. 10 skiver

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Godt brød med hjemmelaget sjokoladepålegg, det er godt det! Vår oppskrift på hjemmelaget sjokoladepålegg med bare tre ingredienser er så enkel og rask.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Hakk sjokoladen i terninger og ha i en skål.
  • Varm fløten opp til kokepunktet. Pass på den skal ikke koke. 
  • Hell den varme fløten over sjokoladen mens du visper til sjokoladen er helt smeltet.
  • Tilsett deretter smøret gradvis i bollen med sjokolade og fløte, og rør til det er en glatt fin masse.
  • Ha sjokoladepålegget over i et rent glass med lokk. Nyt en brødskive med lunt sjokoladepålegg med en gang, eller sett det kaldt til det skal spises. Pålegget er holdbar i 1-2 uker i kjøleskapet. Det kan være lurt å ta sjokoladepålegget ut av kjøleskapet litt før det skal spises siden det stivner i kjøleskaptemperatur. 
  • Brødskive med hjemmelaget sjokoladepålegg er superdigg med frukt eller bær på toppen, for eksempel litt mandarin, eple, banan, jordbær eller blåbær. 

 

Finn mer om samme tema:

3.6 / 5
9 stemmer