Oppskrifter

Her kan du finne spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Solboller

Solboller er skikkelige gode hveteboller med kanel og vaniljekrem. Vi spiser de på "soldagen" den 21. januar for å feire at solen snur og at det blir lysere.
Middels
Middels

Kanelboller

Kanelboller, skillingsboller eller kanelsnurrer er deilige søte hveteboller med krydret fyll av kanel, smør og sukker. Perfekt som turmat eller til kaffen.
Middels
enkelt

Påskeharer trinn for trinn

Påskeharer trinn for trinn viser deg nøyaktig hvor enkle disse rundstykkene er å få til. De smaker kjempegodt, og ser utrolig søte ut til påskefrokosten.
Middels
Middels

Cones trinn for trinn

Cones trinn for trinn betyr at du kan imponere med halvgrove, fine og søte cones som dessert til grillmaten i sommer. De er enkle å holde, gode å spise, ser fantastiske ut, og ikke minst så kan de fylles med nesten alt du ønsker.
Middels
Middels

Brødskala-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Sprossas verneverdige kringle

Sprossas verneverdige kringle er tradisjonell søt gjærbakst som smaker kjempegodt med rosiner hakkede mandler som fyll. Melisglasur setter prikken over i ´en.
Middels
Middels

Havreboller med vaniljekrem

Havreboller med vaniljekrem er grovere boller med havregryn og kardemomme som passer ypperlig som turmat. Fyll vaniljekremen i midten før steking.
Middels
Middels

Kanelsnurrkake

Kanelsnurrkake er en stor kakevariant av skillingsboller eller kanelboller bakt i kakeform. Søt gjærbakst fylt med kanel, sukker og smør er en sikker vinner som turmat og til kaffen.
Middels
Middels

Skolebrød

Skolebrød er klassiske søte og smakfulle hveteboller med eggekrem og melisglasur, dyppet i kokosmasse. Server dem i helgen, til kaffen eller som turmat.
Middels
Middels