Tacomuffins
Taco er favorittretten til mange. Prøv tacokrydret kjøttdeig i matmuffins, tacomuffins blir garantert en ny favoritt!
Ingredienser
Deig:
3 dl hvetemel
3 dl sammalt hvete
2 ts bakepulver
½ ts salt
4 egg
400 g yoghurt naturell
50 g rapsolje
Fyll:
100 g kjøttdeig
1 ss tacokrydder
12 nachochips
4 ss hermetiske maiskorn
Pynt:
12 nachochips
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Stek kjøttdeigen i litt naturell olje og bland inn tacokrydder som anvist på pakken, eller bruk ferdigstekt tacokjøttdeig.
- Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.
- Visp sammen egg, olje og yoghurt. Rør blandingen sammen med det tørre.
- Knus nachochips, og bland bitene inn i røren sammen med ferdigstekt kjøttdeig og mais.
- Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
- Pynt hver muffins med én nachochips på toppen.
- Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 – 25 minutter. Avkjøl på rist.
Server tacomuffins med en god salat eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.
Prøv også matmuffins med skinke og brokkoli.
>> Se også vår samleside om matpakker for mer inspirasjon!