Smoothiebolle med banan
En grønn smoothiebolle med spinat, lime, ingefær og banan er perfekt treningsmat eller frokost. Smaker nydelig toppet med kokosflak, ristet havre og frosne blåbær.
Ingredienser
50-60 g frisk spinat
2 bananer
½ lime
½ ts frisk ingefær (bruk mer om du ønsker mer smak)
1 ts honning
2-3 ss store havregryn
2-3 ss kokosflak til pynt
2 ss frosne blåbær
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Rist havregryn gylne i en varm stekepanne med en teskje honning over. Pass på at de ikke brenner seg.
- Skyll spinaten godt og fjern de tykkeste stilkene. Skrell bananene og skjær i biter. Skrap av skallet på ingefæren med en skje og hakk den opp i mindre biter.
- Ha spinat, banan, ingefær i en blender eller smoothiemaskin og press saften fra limen oppi. Kjør massen til den er glatt og tykk. Rist på beholderen for å få innholdet til å gå rundt og moses, ikke bland i væske, den skal ha en tykk konsistens.
- Server smoothien i en bolle og pynt med kokosflak, ristet havregryn og frosne blåbær. Spiselige blomster er og fantastisk fin og fristende pynt på smoothiebolle. Nyt straks med skje.