Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 20 grenki
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 20 grenki

Grenki

Grenki er russisk toast skåret i staver, toppet med hvitløk og gratinert i ovn med ost. Brødpinnene serveres som snacks med cherrytomat og sennep.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær brødet i skiver og skjær hver skive i ca. 4 staver. Stek brødstavene i smør til de er gylne på begge sider. Legg dem på et kjøkkenpapir for at overflødig fett skal renne av.
  • Del hvitløksbåtene på tvers og gni inn hver stav med hvitløk. Legg alle brødstavene på et bakepapir og dryss over revet ost.
  • Stek på 200° C i 7 minutter eller til osten blir sprø.
    Server på et fat med små tomater og sennep som tilbehør.

Finn mer om samme tema:

1.8 / 5
6 stemmer