Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? fin
Hvor mye bakst blir dette? 16 cones
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? fin
Hvor mye bakst blir dette? 16 cones

Cones med reker

Cones med reker er deilige kremmerhus bakt av loff med sesamfrø fylt med pillede reker. Fyll gjerne med grillet fisk, roastbiff eller grillet paprika.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene i bakebollen og elt godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Start med lav hastighet og øk etterhvert dersom du bruker kjøkkenmaskin. Deigen er ferdig eltet når den er smidig og slipper kanten av bollen.
  • Dekk bakebollen med plast eller klede og la heve til dobbel størrelse, ca. 1 time.  
  • Del deigen i 16 like store emner. Rull ut deigpølser på melet bakebord og tvinn deigen rundt aluminiumsfolierte cones. Legg conesene med skjøten ned på et stekebrett dekket med bakepapir. Pensle med egg.
  • Stek midt i ovnen på 225 °C i  10 – 15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist.
  • Pill reker og riv opp salat. Fyll conesene med reker, salat og aioli. 
    Tips! Du kan fylle conesen med nesten hva du vil. Kombiner de smakene du liker best og prøv deg frem.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme