Cones trinn for trinn
Cones trinn for trinn betyr at du kan imponere med halvgrove, fine og søte cones som dessert til grillmaten i sommer. De er enkle å holde, gode å spise, ser fantastiske ut, og ikke minst så kan de fylles med nesten alt du ønsker.
Slik gjør du
Fordelene med cones er mange. De er enkle å holde, gode å spise, ser fantastiske ut og ikke minst så kan de fylles med nesten alt du ønsker. Varier mellom halvgrov, fin og søt deig for å tilpasse deigen til innholdet.
Til tross for at de ser avanserte ut er de ikke så vanskelige å lage. Klarer du å lage deigen og trille den ut i pølser er du nesten i mål. Her er en liten beskrivelse:
- Finn frem et stivt ark eller en bit kartong i riktig størrelse. Til fine og søte cones
passer det med ark i A4 størrelse, til halvgrove cones passer det best med A3. - Tvinn arket som et kremmerhus og teip endene så kremmerhuset henger godt sammen.
- Dekk kremmerhuset med aluminiumsfolie på innsiden og utsiden.
- Spray med formfett eller pensle med olje, og tvinn deigpølsene i sirkel rundt kremmerhuset.
- Stekes med kremmerhuset hele steketiden. Fjern det så snart du tar dem ut fra ovnen. Avkjøl på rist.