Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 delikake
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 delikake

Delikake

Delikake er en saftig formkake stekt i randform med kesam. Den har deilig smak av gulrot og ananas, og glasuren er himmelsk med kremost, vanilje og melis.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Sikt hvetemel, vaniljesukker og bakepulver sammen i en skål. Bland inn sukker og raspet gulrot. Bland sammen egg, kesam og olje, tilsett i melblanding og rør godt sammen. Sil av laken på ananasen og hakk dem i små biter. Vend ananasen inn i røren.
  • Hell røren over i en ekstra høy og smurt randform.
  • Stek ved 180 °C i 50 – 60 min. Avkjøl på rist.
  • Del den avkjølte kaken i tre. Smør et lag glasur mellom hvert av lagene, og til slutt rundt hele kaken.

Finn mer om samme tema:

0 / 5