Seisandwich
Seisandwich er en solid blings av grovbrød med pannestekt seifilet, remulade, spinatblader, tomat og rødløk. Knallgod til lunsj eller som lett middag.
Ingredienser
2 skiver grovt brød
100 g seifilet
salt og pepper
1 ts smør til steking
5 friske spinatblader
3 ss remulade
1 tomat i skiver
½ rødløk i skiver
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Tørk seifileten med kjøkkenpapir før steking og dryss på salt og pepper.
- Stek seifileten på begge sider, i en varm panne. Stek deretter seifileten i ovnen på 150° C i ca. 8 minutter. Fisken skal være helt gjennomstekt.
- Vask spinatbladene. Skjær tomat og rødløk i skiver.
- Legg spinatblader, remulade, seifilet, tomat og rødløk på den ene brødskiven.
- Legg den andre skiven på toppen.
På jakt etter flere brødbaserte middager? Prøv grillet baconskive.