Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 skiver
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 skiver

Grillet baconskive

Skikkelig snaddermat av brødrester! Alt du trenger for å lage grillet baconskive er tørt brød, bacon og smørost, og den tar bare knappe kvarteret å lage.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smør godt med baconost på alle brødskivene, eller ha på den osten du har hjemme i kjøleskapet.
  • Legg sammen to og to brødskiver, slik at du får fire doble skiver.Del de doble skivene i to og surr en baconskive rundt hver halve (doble) brødskive.
  • Fordel skivene på en rist og ha i ovn på 200 °C. Ha en langpanne under slik at eventuelt stekefett drypper ned på den.
  • Brødskivene stekes i tolv minutter. Snu skivene etter halve steketiden. Ha eventuelt på grill de siste minuttene.

  • Server grillet baconskive varm, sammen med ønsket salat.

Prøv også grillet soppsandwich eller grov toast med ost, skinke og sennep

Tips: Bak tomat og løk i ovn samtidig, eller de grønnsakene du har, og vipps er tilbehøret også klart.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med MatPrat.

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer