Bagett med kyllingsalat
Kyllingsalat på grov bagett er næringsrik og mettende lunsjmat. Salaten inneholder eple, gulrot og karri som gjør den frisk og god.
Ingredienser
Kyllingsalat:
200 g revet kylling
1 eple, revet
1 gulrot, revet
1 vårløk
100 g lett crème fraîche
50 g lettrømme
2 ts potetmel
Karri, salt og pepper
Bagett:
1 grov bagett
2-3 ss kyllingsalat
Grønn salat
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Kyllingsalat: Vask grønnsakene. Riv grovt eller finkutt eple og gulrot, og kutt vårløk. Ha grønnsakene i en bolle. Tilsett revet kylling.
- Rør inn crème fraîche, rømme og potetmel. Stivelsen fra potetmelet sørger for passe tykk konsistens på kyllingsalaten. Smak til med karri, salt og pepper.
- Bagett: Del bagetten på langs uten å skjære den tvers over. Smør et godt lag med kyllingsalat på bagettbunnen. Legg på salatblader og lukk bagetten sammen.
Tips: Pakk bagetten stramt med plastfolie, så holder den seg godt som matpakke til lunsj.
Denne egner seg veldig godt som nistemat. Sjekk også ut andre forslag til turmat!