Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 glass med krutonger
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 glass med krutonger

Brødkrutonger med urter og krydder

Lag brødkrutonger med smak av urter, chili eller curry og få brukt opp daggammelt brød samtidig som du tar salaten eller suppen til et nytt nivå.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

 

  • Skjær brødet i skiver og deretter i små terninger.
  • Bland de fire ulike smakstilsetningene; vanlig, urter, chili og curry, i hver sin bolle.
  • Fordel brødterningene likt i de fire ulike bollene. Vend brødet godt i smaksblandingen.
  • Ha brødterningene på bakepapirkledd stekebrett. Del et stekebrett på to ulike smaker. Pass på at terningene fordeles godt utover og ikke ligger oppå hverandre.
  • Stek ett brett av gangen 180°C i ca. 15 minutter eller til brødkrutongene er sprø.

>> Fremgangsmåte for en lun, grønn brødsuppe.

Tips: Bruk det du har hjemme fra før av smakstilsetninger og smak deg frem. Brødkrutonger kan smake av både søtt og salt.

Oppbevar brødkrutonger i ren, tett beholder. Holdbar i omtrent 1 måned i kjøkkenskapet. 

 

Oppskriften er laget i samarbeid med MatPrat.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer