Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 2,5 timer
Hvor vanskelig er det? vanskelig
Hvor mye bakst blir dette? 20 cakepops
Hvor lang tid tar det? 2,5 timer
Hvor vanskelig er det? vanskelig
Hvor mye bakst blir dette? 20 cakepops

Cake pops: Røde hjerter

Cake pops: Røde hjerter er søte små sjokoladekaker på pinne som er perfekte å servere i bryllup eller på valentinsdagen.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Kakebunn: Smelt smøret. Ha i mel, Nesquickpulver og natron i en bakebolle. Bland inn kefir og rør godt sammen. Bland tilslutt inn det smeltede smøret.
  • Ha røren i en smurt 24 cm springform. Stek kaken nederst i ovnen på 200 °C i 30 – 40 minutter. Avkjøl på rist.
  • Sjokoladekrem: Smelt sjokolade og smør i vannbad, og avkjøl. Pisk sammen egg og melis og ha dette sammen med sjokoladesmøret. Tilsett Baileys og rør god sammen.
  • Cake pops: Når kaken er helt avkjølt, smuldrer du den opp i en bolle. Tilsett sjokoladekremen og rør til massen blir klebrig. Du skal kunne klare å trille en kule.
  • Bruk en kakeform og stikk ut hjerter av kakemassen. La hjertene hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokolade.
  • Smelt hvit sjokolade over vannbad, og tilsett rød konditorfarge.
  • Stikk tuppen av lollipoppinnen først i sjokolade, deretter halvveis ned i hjertet. Gjenta prosessen med alle hjertene. Sett cake popsene i isopor eller oasis for at de skal stå stødig i kjøleskapet. Avkjøl i ca. 10 miutter.
  • Dypp hjertene i sjokolade, og pass på at overflødig sjokolade renner av.
  • Sett hjertene tilbake i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne fort.
    Tips! Cake pops må oppbevares kjølig og kan fryses.

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer