Bruschetta med tapenade
Bruschetta med tapenade, hvitløk og basilikum toppet med bakte tomater er en frisk og enkel italiensk sommerforrett med landbrød på grillen.
Ingredienser
4 skiver landbrød
1 båt hvitløk
4 ss olivenolje til pensling
16 røde cherrytomat
2 ss olivenolje
2 ts grovt salt
4 ss tapenade
¼ potte frisk basilikum
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem til de har fått en gylden stekeskorpe.
- Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
- Fordel tapenade og basilikum på skivene og topp med bakte tomater. Bruschetta med tapenade nytes lune.
Bruschetta kan toppes med så mangt, hva med spekeskinke?