Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschettaer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschettaer

Bruschetta med tapenade

Bruschetta med tapenade, hvitløk og basilikum toppet med bakte tomater er en frisk og enkel italiensk sommerforrett med landbrød på grillen.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem til de har fått en gylden stekeskorpe. 
  • Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter. 
  • Fordel tapenade og basilikum på skivene og topp med bakte tomater. Bruschetta med tapenade nytes lune. 

Bruschetta kan toppes med så mangt, hva med spekeskinke?

 

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme