Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Havrebiffer

En god vegetarisk middag med disse smakfulle saftige havrebiffene. Server med godt tilbehør, som brokkoli og hvite bønner.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skrell og kok potetene møre. Mos dem til en lett potetmos. Sett til side.
  • Skrell løken og finhakk den. Stek den mykt i rapsolje på middels varme i en stekepanne.
  • Bland alle ingrediensene til havrebiffene godt sammen i en bolle.
  • Form åtte biffer av blandingen. Stek havrebiffene gylne på begge sider i rapsolje i en stekepanne på middels varme.
  • Rens brokkoli og skjær den i mindre biter. 
  • Hell laken av bønnene og skyll dem i kaldt vann. 
  • Kok opp vann og tilsett salt. Kok brokkolibitene møre. Tilsett bønnene på slutten av koketiden. 
  • Bland sammen kesam, salt, pepper og revet sitronskall. Smak til med sitronsaft.
  • Server havrebiffene med kokt brokkoli, hvite bønner og kesamdressing.

Finn mer om samme tema:

3 / 5
7 stemmer