Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? halvgrov
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? halvgrov

Injerra

Injerra er et tradisjonsrikt etiopisk brød som minner om pannekaker. Det lages av sammalt hvete, hvetemel, sukker, bakepulver, egg, kulturmelk og olje i stekepanne. Spises gjerne med egg, kylling og grønnsaker.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland sammen sammalt hvete, hvetemel, sukker, salt, bakepulver og natron. Visp eggene og rør inn kulturmelk og olje. Bland det tørre med det våte. 
  • Ha litt smør i en varm stekepanne og hell i passende mengde røre (omtrent en øse). Stek til det dannes bobler på oversiden, snu og stek tilsvarende på den andre siden.
    Tips! Server gjerne med egg, kylling, geitekjøtt eller grønnsaker i kombinasjon med en krydret saus basert på bønner eller erter.

Finn mer om samme tema:

0 / 5