Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 små pølser i frakk
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 små pølser i frakk

Innbakte pølser

Innbakte pølser, pølsehorn, pigs in a blanket – kjært barn har mange navn. Perfekt som snacks til store og små gjester.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland sammen en krydderblanding av valmuefrø, sorte og hvite sesamfrø, hvitløkspulver, løkpulver og flaksalt i en liten skål.
  • Rull ut en ferdig pizzadeig og pensle dem med litt sennep. Skjær pizzadeigen i tre strimler på langs. Skjær på kryss og tvers av strimlene slik at du får små, likebeinte trekanter.
  • Rull små pølser inn i hver trekant. Legg pølsene på den bredeste delen av trekanten, og rull mot spissen. Sett pølsehornene på et bakepapirkledd stekebrett.
  • Visp sammen egg og pensle det over de innbakte pølsene. Dryss på krydderblandingen.
  • Stek pølsene midt i ovnen på 180 °C i ca. 10 minutter, eller til de har fått en gyllen farge. Avkjøl på rist.
  • Bland sammen rømme og sriracha til en dipp. Smak eventuelt til med litt salt.
  • Server innbakte pølser med dippsausen.

>> Prøv også grove pølsehorn.

 

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer