Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 små pølser i frakk
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 små pølser i frakk

Innbakte pølser

Innbakte pølser, pølsehorn, pigs in a blanket – kjært barn har mange navn. Perfekt som snacks til store og små gjester.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland sammen en krydderblanding av valmuefrø, sorte og hvite sesamfrø, hvitløkspulver, løkpulver og flaksalt i en liten skål.
  • Rull ut en ferdig pizzadeig og pensle dem med litt sennep. Skjær pizzadeigen i tre strimler på langs. Skjær på kryss og tvers av strimlene slik at du får små, likebeinte trekanter.
  • Rull små pølser inn i hver trekant. Legg pølsene på den bredeste delen av trekanten, og rull mot spissen. Sett pølsehornene på et bakepapirkledd stekebrett.
  • Visp sammen egg og pensle det over de innbakte pølsene. Dryss på krydderblandingen.
  • Stek pølsene midt i ovnen på 180 °C i ca. 10 minutter, eller til de har fått en gyllen farge. Avkjøl på rist.
  • Bland sammen rømme og sriracha til en dipp. Smak eventuelt til med litt salt.
  • Server innbakte pølser med dippsausen.

>> Prøv også grove pølsehorn.

 

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

3.5 / 5
11 stemmer