Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 10 minutter + bløtlegging over natten
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 skåler
Hvor lang tid tar det? 10 minutter + bløtlegging over natten
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 skåler

Kjøleskapsgrøt med eple og tranebær

Kjøleskapsgrøt med eple og tranebær er sunn frokost med havregryn, tranebær og melk i kjøleskapet over natten som serveres med eple, kanel og mandler neste morgen.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha havregryn, melk og vaniljekesam i et glass eller en annen beholder med lokk, og rør sammen.
  • Hakk tranebærene i små biter, og bland dem godt sammen med havregrynsmassen. Ha på lokk, og sett glasset i kjøleskapet til neste morgen.
  • Rør rundt i grøten før servering. Server med epler i skiver eller biter, et dryss av kanel og hakkede mandler.
    Tips: Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.

Finn mer om samme tema:

2.8 / 5
4 stemmer