Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings

Klippfisk-sandwich

Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

 

  • Riv klippfisken for hånd og rør inn noen spiseskjeer med crème fraîche, og smak den til med salt og pepper.
  • Legg rucculasalat, paprika, spekeskinke og klippfiskmiks på en brødskive.
  • Avslutt med den siste brødskiven før du deler smørbrødet i to.
    Hvis du ikke har ferdig tilberedt klippfisk, kan du vanne ut klippfisken i fire timer i kaldt vann. Stek den deretter i ovnen på 150° C i 25 minutter. Dekk til stekeplaten med aluminiumsfolie under steking.

Smak også vår fiskekakeblings!

Finn mer om samme tema:

4.3 / 5
4 stemmer