Klippfisk-sandwich
Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke.
Ingredienser
2 skiver grovt brød
150 g klippfisk
2 ss crème fraîche
salt og pepper
1 bunt ruccula
½ paprika i skiver
4 skiver spekeskinke
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Riv klippfisken for hånd og rør inn noen spiseskjeer med crème fraîche, og smak den til med salt og pepper.
- Legg rucculasalat, paprika, spekeskinke og klippfiskmiks på en brødskive.
- Avslutt med den siste brødskiven før du deler smørbrødet i to.
Hvis du ikke har ferdig tilberedt klippfisk, kan du vanne ut klippfisken i fire timer i kaldt vann. Stek den deretter i ovnen på 150° C i 25 minutter. Dekk til stekeplaten med aluminiumsfolie under steking.