Lun kyllingsalat med pesto
Lun kyllingsalat med pesto smaker godt som en enkel middag. Har du rester kan det tas med i matpakken neste dag.
Ingredienser
100 g byggryn eller byggris
2 kyllingfileter eller 200 g ferdigstekt kyllingkjøtt
1 pakke ruccola
½ rødløk
50 g pesto
4-6 soltørkede tomater
1 fersk mozzarella
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Kok byggryn eller byggris etter anvisning på pakken, 15- 20 minutter. Bruker du byggryn må disse bløtlegges i vann kvelden før.
- Skjær kyllingen i terninger og la surre et par minutter i en stekepanne til de blir gylne og gjennomstekte.
- Bland sammen byggryn og pesto.
- Finhakk løken og kutt soltørkede tomater og mozzarella i biter.
- Bland alt sammen og server salaten lun eller kald.
Server gjerne noen grove brødskiver ved siden av salaten.
Prøv også kyllingsalat med spinat og hel hvete.