Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 ostepai
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 ostepai

Ostepai

Ostepai eller quiche med skinke, stangselleri, urter, ost passer perfekt som en lett middag eller lunsjrett. Den smaker best lunken servert med en salat ved siden av.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Paibunn: Smuldre sammen smør og mel, tilsett vann og kna sammen.
  • Kle en paiform ca. 30 cm i diameter med deigen. Forstek paibunnen midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.
  • Skjær skinke og selleri i små strimler. Bland med urter og revet ost. Legg blandingen i paiformen.
  • Visp sammen egg og fløte og hell det over i paiformen.
  • Stek paien videre nederst i ovnen ved 180°C i ca. 45 minutter. Server paien lunken.

Glad i pai? Prøv også mini Quiche Lorraine

>> Se flere forslag til turmat her

Finn mer om samme tema:

2.7 / 5
37 stemmer