Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 10-15 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 bagett
Hvor lang tid tar det? 10-15 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 bagett

Pan bagnat

Pan Bagnat er perfekt piknik- og formiddagsmat, som du enkelt kan lage dagen i forveien. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær bort tuppen på bagetten og fjern det meste av innmaten i brødet.
  • Finhakk agurk og rødløk, del tomatene i små terninger og bland sammen med resten av ingrediensene. Smak til med eddik, olje, salt og pepper.
  • Fyll bagetten med tunfiskinnholdet og stapp godt. Surr gjerne litt plastfolie rundt og legg den noen timer i kjøleskapet, da trekker de gode saftene ut i brødet.
Tips: Hvis du ikke liker tunfisk, kan det enkelt erstattes med egg

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme