Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 rullekake
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 rullekake

Påskespeilegg

Påskespeilegg! Bak en enkel rullekake med syltetøy, og server med krem og aprikos på toppen. Skikkelig påskestemning!
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Rullekake: Pisk eggedosis av egg og sukker. Tilsett siktet hvetemel og bakepulver. Vend det inn i eggedosisen med en slikkepott.
  • Fordel røren utover en langpanne med bakepapir. Stek sukkerbrødet midt i ovnen ved 175 °C i 10-12 minutter.
  • Legg et matpapir på bakebordet og strø sukker på. Etter steking hvelves kaken over på matpapiret.
  • Smør på syltetøyet og rull kaken sammen fra den ene siden. Pakk kaken inn i matpapiret og legg den kjølig med skjøten ned.
  • Før servering: Legg rullekakeskiver på et serveringsfat eller på tallerkener. Ha på passelig med pisket krem, og legg en halv aprikos på toppen.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer