Rundstykke med omelett
Rundstykke med omelett er en favoritt i matpakken. Med grovt brød, bacon, kremost, salat og paprika smaker det nydelig til lunsj, kvelds eller som turmat.
Ingredienser
Omelett:
1 egg
1 ts kaldt vann
Til servering:
1 grovt rundstykke
10 g kremost med urter
½ ts salt
1 skive bacon
1 salatblad
rød paprika i skiver
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Rør sammen ingrediensene til omeletten og ha blandingen over i en middels varm stekepanne. Stek på lav temperatur til den er gyllen på undersiden.
- Sett omeletten til siden og stek baconet i samme panne.
- Del rundstykket i to, smør på kremost og legg på salatblad og paprika. Legg omelett, bacon og den andre halvparten av rundstykket over til slutt.
Tips: Steker du omeletten kvelden i forveien og lar den avkjøles i kjøleskap er det raskere og enklere å lage matpakken om morgenen.
Bake rundstykkene selv? Prøv havrerundstykker eller eltefrie rundstykker.