Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings

Seisandwich

Seisandwich er en solid blings av grovbrød med pannestekt seifilet, remulade, spinatblader, tomat og rødløk. Knallgod til lunsj eller som lett middag. 
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Tørk seifileten med kjøkkenpapir før steking og dryss på salt og pepper.
  • Stek seifileten på begge sider, i en varm panne. Stek deretter seifileten i ovnen på 150° C i ca. 8 minutter. Fisken skal være helt gjennomstekt.
  • Vask spinatbladene. Skjær tomat og rødløk i skiver.
  • Legg spinatblader, remulade, seifilet, tomat og rødløk på den ene brødskiven.
  • Legg den andre skiven på toppen.

På jakt etter flere brødbaserte middager? Prøv grillet baconskive.

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer