Tortilla med laks
Små tortilla eller lefser med røkt laks, grønn salat og avokado toppet med en skvis lime og rømme er en deilig middagsrett du lager raskt og enkelt i hverdagen.
Ingredienser
4 små tortilla/lefser
2 avokado
½ rødløk
4 salatblader
8 skiver røkt laks (200-300g)
4 ss spirer
Fersk koriander
1 lime
Rømme
Salt og pepper
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Vask og riv salat. Skjær avokado i terninger og rødløk i tynne strimler.
- Lag små tortilla slik som på bildet, bak lefser eller varm opp ferdigkjøpte slik anvist på pakken.
- Fyll tortillalefsene med salat, avokado, røkt laks, spirer og fersk koriander.
- Skvis over litt lime. Saften av sitrusfrukten vil «koke» laksen og gi en litt annen farge og tekstur på fiskekjøttet. Avslutt det hele med litt rømme, salt og pepper.