Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Brødrester

Ostefondue

Ostefondue tar smeltet ost til et helt nytt nivå! Dette er en rett som gjerne settes i retrokategorien, men det betyr bare at det er en rett som har holdt seg i mange år. Og det med rette!
Middels
Middels

Brødpizza med blåmuggost og grønnkål

Et par skiver brød på tvers og en liten leterunde i kjøleskapet, og vips: Brødpizza med blåmuggost! Vi har laget denne varianten med blåmuggost og grønnkål, men du kan lage av nesten hva som helst.
rask
enkelt

Brødpizza med tomat

Bruk gårsdagens brød til å lage noe skikkelig godt! Her er en brødpizza med tomat som passer både som middag og som enkel snacks.
rask
enkelt

Toast med brie og bacon

Dette er toasten sin det! Smeltet brie, sprøstekt bacon og søte aprikoser. Sulten? Toasthimmelen er ikke langt unna.
Middels
enkelt

Spagetti med brød og sitron

Spagetti, brød, sitron og spekeskinke. Mer italiensk blir det neppe! I kombinasjon blir dette en smakfull middagsrett.
rask
enkelt

Brødstekte fiskekaker

Prøv en ny vri når du steker fiskekaker: Smør farsen på brødskiver og stek dem sammen! Det gir brødstekte fiskekaker som er både raskt, sunt og godt.
rask
Middels

Toast med eple og kanel

Kanel, eple og smeltet ost på ristede skiver brød. Så godt! Om du bruker brødrester du ellers ville kastet, er det også godt for miljøet.
rask
enkelt

Ostesmørbrød med sennep

Et klassisk ostesmørbrød med sennep som gir det lille ekstra. Lages gjerne med tørre brødrester og osteskalken fra kjøleskapet, og serveres med syltet rødløk og frisk ruccula.
Middels
enkelt

Løksuppe

Duften av løk, smør og ristet brød. Hva gir det? Lykke og løksuppe! Den franske klassikeren er nydelig på smak, og gir en ekstra piff til noen skiver tørt brød. Voila!
Middels
Middels

Vegansk «stek»

Prøv vår oppskrift på vegansk "stek" ! Enkel oppskrift, og full av smak. I vår oppskrift har vi ikke brukt nøtter, men godt med havregryn og linser.
Middels
Middels

Brødpudding med vårløk, grønnkål og sopp

Brødpudding er en perfekt måte å få brukt opp brødrestene. En brødpudding er ikke bare en brødpudding. Du kjenner kanskje mest til de søte? Men visste du at en brødpudding fint kan være middag?
lang
Middels

Gresk brødpudding

Hvem skulle trodd at tørre brødrester kunne smake så godt? I følge med ost, spinat og bacon blir ukens brødrester en herlig fredagsmiddag.
lang
Middels