Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 brødstekte fiskekaker
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 brødstekte fiskekaker

Brødstekte fiskekaker

Prøv en ny vri når du steker fiskekaker: Smør farsen på brødskiver og stek dem sammen! Det gir brødstekte fiskekaker som er både raskt, sunt og godt.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Kjør fiskefileten fin i en food processor med salt til den er god og seig. Det er viktig at fiskefileten er så kald som mulig, da vil ikke farsen skille seg. Konsistensen skal være smidig.

  • Spe med eggene og melken. Tilsett revet sitronskall, estragon, og smak til med litt kajennepepper.

  • Smør fiskekakefarsen ut over brødskiven og stek den i en panne med solsikkeolje noen minutter til skiven er gyllen.

  • Snu skiva og stek fiskekakene ferdig sammen med smør i noen minutter. Ha på sitronsaft og maldonsalt og server med det samme.

  • Server gjerne brødstekte fiskekaker med friske tomater, salat eller noen rester av kokte poteter. 

Flere raske brødmiddager:

>> Middagsskive med fiskekake

>> Middagsskive med makrell i tomat

>> Middagsskive med laks og eggerøre

Finn mer om samme tema:

0 / 5