Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Spagetti med brød og sitron

Spagetti, brød, sitron og spekeskinke. Mer italiensk blir det neppe! I kombinasjon blir dette en smakfull middagsrett.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Den skal være al dente. Hell av pastavannet, men ta vare på ca. 1 dl av pastavannet til senere.

  • Mens pastaen koker smelter du smøret i en stekepanne og tilsetter saften av en sitron. Riv brød og spekeskinke i små biter, og ha det i stekepannen. La det surre til brødet og spekeskinken er gyllent. Tilsett revet sitronskall (bare det gule) av en sitron og parmesan. Smak til med ekstra sitronsaft, salt og pepper. 

  • Hell den ferdig kokte spagettien over i sitron- og brødblandingen og bland det godt sammen. Du kan eventuelt tilsette litt av pastavannet du har tatt vare på om du trenger mer væske.

  • Strø over med hakket bladpersille før servering.

Brød til middag – flere retter: 

>> Gresk brødpudding med spinat og bacon

>> Brødsalat til kylling

>> Brødstekte fiskekaker

 

PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer