Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 stk toast
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 stk toast

Toast med eple og kanel

Kanel, eple og smeltet ost på ristede skiver brød. Så godt! Om du bruker brødrester du ellers ville kastet, er det også godt for miljøet.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Stek brødskivene på hver sin side i en stekepanne med litt smør. Strø på litt kanel på hver skive. Sett på stekeovnen på 180 grader.
  • Fordel osten på halvparten av skivene.
  • Legg skivene på en stekeplate. Stek i ovnen til osten er smeltet.
  • Mens skivene er i stekeovnen skjærer du epler i tynne båter. Stek båtene i en stekepanne med litt smør. Stek skivene gylne.
  • Ta skivene med ost ut av stekeovnen. Legg på epleskiver, og strø på litt kanel. Legg til slutt på en skive på toppen, slik at det blir en toast.

Glad i toast? Prøv også disse:

>> Ostesmørbrød med sennep

>> Croque monsieur

>> Toast med brie og bacon

 

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer