Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
gresskar
Byggotto med søtpotet og fetaost, som fint kan gjøres vegansk. Smakfull middag, eller hva med å servere den til gjester? Garantert en suksess!
Gresskarsuppe er skremmende godt, og kan serveres som forrett i en suppebolle av brød til halloweenfesten, eller nytes på en helt vanlig hverdag.
Vafler med gresskar gir en ekstra følelse av lunt høstmørke. Hvis du bruker gresskarpuré av oransje gresskar, vil du få en tydelig og gyllen farge.
Gresskar er en av de grønnsakene vi ser mer og mer av i butikkenes utvalg, men hva kan du lage av dem? Vi anbefaler å lage gresskarpuré, så har du en god base til både supper, gryter, bakverk og annet snadder.
Pannekaker med gresskar er en høstlig variant av luftige, amerikanske pannekaker. Med gresskarpuré i røra får du en ny vri på pannekakemiddagen.
Fylt flaskegresskar med bygg- og grønnsaker er kanskje julens lekreste rett. Festretten blir særlig populær blant veganere.
Gresskarsuppe med byggryn og ristede gresskarkjerner er nydelig høstmat. Dette er et vegansk alternativ som smaker godt for alle.
Boller er alltid populært! Gresskarboller har gresskar i deigen og deigen formes til små gresskar før den stekes.
Mmm, nybakt brød og varm gresskarsuppe! Smakfulle suppeboller med gresskar gir både et deilig måltid og et vakkert innslag på bordet.
Surdeigsbrød formet som gresskar med gresskar i deigen – det kan ikke bli mer høstkos og halloween enn dette.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.