Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 15 vaffelplater
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 15 vaffelplater

Vafler med gresskar

Vafler med gresskar gir en ekstra følelse av lunt høstmørke. Hvis du bruker gresskarpuré av oransje gresskar, vil du få en tydelig og gyllen farge.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smøret i en kjele på middels varme.
  • Bland mel, kardemomme, kanel, bakepulver og sukker i en bolle. Deretter blander du kefir, gresskarpuré, eggene og det smeltede smøret i det tørre.
  • La vaffelrøren svelle (hvile) i minst 15 – 20 minutter.
  • Varm vaffeljernet og smør det eventuelt med litt smør før stekingen begynner. Avkjøl vaflene på rist.

Finn mer om samme tema:

3.7 / 5
3 stemmer
Les eller skriv kommentarer