Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 skåler suppe
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 skåler suppe

Gresskarsuppe

Gresskarsuppe er skremmende godt, og kan serveres som forrett i en suppebolle av brød til halloweenfesten, eller nytes på en helt vanlig hverdag. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Fjern skall og kjerner i gresskaret, og del det i biter. Rens og grovhakk løk og hvitløk. 
  • Fres gresskar, løk og hvitløk i smør i en panne.
  • Kok opp grønnsakkraft i en kjele. Tilsett fløte og soyasaus. Ha gresskar og løk over i kjelen og kok til gresskarbitene er møre.
  • Bruk en stavmikser eller kjøkkenmaskin for å få en jevn konsistens på suppen. La småkoke i 5-10 minutter. Smak til med chilikrydder, salt og pepper.
  • Like før suppen skal serveres rører du inn 50 gram smør og drysser over litt parmesanost sammen med brødkrutonger og ristete brødskiver
    Serveringstips: Kjøp store rundstykker på ditt lokale bakeri eller bak selv. Skjær av toppen på rundstykket og fjern krummen. Server suppen i spiselige suppeboller med et dryss av parmesanost på toppen.

Finn mer om samme tema:

4.8 / 5
5 stemmer
Les eller skriv kommentarer