Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 skåler suppe
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 skåler suppe

Gresskarsuppe

Gresskarsuppe er skremmende godt, og kan serveres som forrett i en suppebolle av brød til halloweenfesten, eller nytes på en helt vanlig hverdag. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Fjern skall og kjerner i gresskaret, og del det i biter. Rens og grovhakk løk og hvitløk. 
  • Fres gresskar, løk og hvitløk i smør i en panne.
  • Kok opp grønnsakkraft i en kjele. Tilsett fløte og soyasaus. Ha gresskar og løk over i kjelen og kok til gresskarbitene er møre.
  • Bruk en stavmikser eller kjøkkenmaskin for å få en jevn konsistens på suppen. La småkoke i 5-10 minutter. Smak til med chilikrydder, salt og pepper.
  • Like før suppen skal serveres rører du inn 50 gram smør og drysser over litt parmesanost sammen med brødkrutonger og ristete brødskiver
    Serveringstips: Kjøp store rundstykker på ditt lokale bakeri eller bak selv. Skjær av toppen på rundstykket og fjern krummen. Server suppen i spiselige suppeboller med et dryss av parmesanost på toppen.

Finn mer om samme tema:

3.9 / 5
10 stemmer