Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 pannekaker
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 pannekaker

Pannekaker med gresskar

Pannekaker med gresskar er en høstlig variant av luftige, amerikanske pannekaker. Varmt krydder og gresskarpuré gjør dette til en populær rett.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smør og avkjøl.
  • Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle.
  • Rør inn melk, gresskarpuré og smeltet smør. Visp inn ett og ett egg.
  • Smelt smør i en god og varm stekepanne. Bruk en øse og hell litt pannekakerøre i stekepannen, når smøret har sluttet å bruse. Pannekakene skal være litt mindre og tykkere enn vanlige pannekaker. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden. Ha i smør i pannen underveis, etter behov.
  • Server nystekte pannekaker med hakkede nøtter og honning eller lønnesirup.

Oppskriften er fra MatPrat.

  1.  

Finn mer om samme tema:

4.8 / 5
4 stemmer
Les eller skriv kommentarer