Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 pannekaker
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 pannekaker

Pannekaker med gresskar

Pannekaker med gresskar er en høstlig variant av luftige, amerikanske pannekaker. Med gresskarpuré i røra får du en ny vri på pannekakemiddagen.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smør og avkjøl.
  • Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle.
  • Rør inn melk, gresskarpuré og smeltet smør. Visp inn ett og ett egg.
  • Smelt smør i en god og varm stekepanne. Bruk en øse og hell litt pannekakerøre i stekepannen, når smøret har sluttet å bruse. Pannekakene skal være litt mindre og tykkere enn vanlige pannekaker. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden. Ha i smør i pannen underveis, etter behov.
  • Server nystekte pannekaker med kesam, honning eller lønnesirup sammen med friske blåbær og hakkede nøtter.

Oppskriften er fra MatPrat.

 

Finn mer om samme tema:

3.7 / 5
21 stemmer