Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

overskuddsbrød

Iskrem med rugbrødsmuler

Iskrem med rugbrødsmuler er verdens beste iskrem. Sprø og søt. Den tar litt tid å lage, men er absolutt verdt ventetiden.
lang
Middels

Monkey bread muffins

Monkey bread muffins tilfredstiller garantert søtsuget. Utrolig deilig kosemat laget i en fei av brødrester, smør, sukker og kanel.
rask
enkelt

Brødpudding

Brødpudding er en god gammel slager av en dessert som aldri bør glemmes - så utrolig god og så lett å lage.
Middels
enkelt

Tilslørte bondepiker

Tilslørte bondepiker er en klassisk dessert med eple, krem og karamelliserte brødrasp som passer til enhver anledning, fra fredagskos til familieselskapet.
rask
enkelt

Arme riddere av grovt brød

Arme riddere av grovt brød er en enkel og rask hverdagsdessert og kosemat.
rask
enkelt

Brødsuppe

En deilig grønn brødsuppe med erter gir nytt liv til daggammelt brød. Belgfrukt og gjenbruk av brød, det er klimamat det.
rask
enkelt

Brødsalat

En deilig italiensk brødsalat hvor tomater og brødrester er hovedingredienser. Server til lunsj eller som tilbehør til middagen.
rask
enkelt

Brødkrutonger med urter og krydder

Lag brødkrutonger med smak av urter, chili eller curry og få brukt opp daggammelt brød samtidig som du tar salaten eller suppen til et nytt nivå.
Middels
enkelt

Grillet baconskive

Skikkelig snaddermat av brødrester! Alt du trenger for å lage grillet baconskive er tørt brød, bacon og smørost, og den tar bare knappe kvarteret å lage.
rask
enkelt

Brødstuffing

En saftig brødstuffing med pecannøtter, pistasjenøtter, pinjekjerner og svisker. Perfekt tilbehør til thanksgivingmiddagen, eller høstakkefesten om du vil.
rask
enkelt

Crostini

Crostini er herlig tynne og sprø brødskiver ristet gylne i ovnen sammen med olivenolje. Server som forrett med for eksempel sopp.
rask
enkelt

Brødrasp

Brødrasp er en enkel måte å få brukt opp brød som har blitt tørt, og det kan benyttes til så mangt. Ha det for eksempel i fiskekakene eller på gratengen til middag.
rask
enkelt