Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Flatbrød er tradisjonsbakst på sitt beste. Brødet bakes uten gjær og kjevles i millimeter tynne leiver som stekes på takke. Flatbrød er yppelig til spekematen i jula, eller til suppe og gryteretter året rundt.
Potetlefser fra Sørlandet lager vi av kokte mandelpoteter, byggmel, hvetemel og kefir og steker på takke. Server med smør på ved siden av kjøtt og fisk.
Grovt flatbrød fra Bodil Nordjore smaker godt og passer til supper og annen middagsmat. Det er bakt med rug, havregryn, grov og fin hvete og stekt på takke.
Mørlefse er myk og søt og ekstra god med ost på. De stekes på takke, og lages med surmelk, rømme, smør og sirup. Du kan enkelt bake en grovere variant som egner seg godt til turmat.
Potetlefser lager vi av kokte poteter, rømme, fløte, smør og hvetemel, og steker på takke. Server til middag, til lutefisk eller bruk som turmat med pålegg.
Lefser til rakfisk og lutefisk er myke potetlefser laget av rugmel, potet, hvetemel og salt. De stekes på takke, og passer spesielt godt til fisk- og kjøttretter.
Kling er søte, gode og myke tradisjonslefser stekt på takke, og laget av hvetemel, semulegryn, smør og melk. Smurt med smør og sukker smaker de herlig til kaffen og til fest.
Flatbrød med spelt er tradisjonsbakst uten gjær, kjevlet tynt, og stekt på takke. Passer ypperlig til spekemat til jul, eller til suppe og gryter året rundt.