Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple. De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert pyntet med glasur.
Små sitronterter i porsjonsstørrelser er deilige små munnfuller som også kalles key lime pie på engelsk. Sitronkremen, eller lemon curd, er syrlig og søt og lages av sitron, egg, maizena, sukker og smør.
Dessertspyd på grillen er enkel å lage og smaker kjempegodt. Fordel formkake, mango og marshmallows på grillspyd og stek i 5 minutter. Kanskje en ny sommerhit?
Smores er deilige kjeks med sjokolade og marsmallows som sitter sammen som en hamburger. Navnet smores kommer av at når du først har smakt en, så vil du alltid ha mer (more)!
Grillede mysliskiver er sunn og enkel grilldessert av grovt muslibrød stekt 2 minutter på hver side. Smør tykt lag av kremost på, og topp med friske jordbærskiver.
Makroner fra Sverre Sætre er sprø, søte og myke, og passer kjempefint som kakepynt eller bare som en herlig munnfull. Du lager dem av mandler, melis, sukker og eggehvite.
Karamellkrem til eclairs er en nydelig eggekrem som passer til fyll i vannbakkels. Gelatin, kremfløte og sukker blandes med eggeplommer og smør og piskes til luftig konsistens.
Fluffy suksesskrem til eclairs er søt, deilig og luftig kakefyll, og passer perfekt i vannbakkels. Kremen lager du med vanilje, eggeplommer, gelatin og kremfløte.