Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Kanelboller! Kan du kjenne duften? Disse er ekstra saftige og holdbare, bakt med tangzhong-metoden.
Har du først fått et kjærlighetsforhold til skikkelige wienerbrød er det ingen vei tilbake. Og om de i tillegg er hjemmelaget...
Franske croissanter er nydelige bakverk. Denne oppskriften gir mulighet for å kunne nyte disse herlighetene uten altfor mye trøbbel. Dette får du til!
Crêpes, løvtynne pannekaker med søtt eller salt fyll, er klassisk gatemat i Frankrike.
Et kjempeskolebrød som kan deles opp som en kake blir et muntert innslag på kakebordet. Kjent og kjært bakverk i størrelse L.
Cheesy nanbrød er eksotisk og jordnært på samme tid! Denne spennende retten med hjemmelaget nanbrød, cheddar, friske urter og majones er laget for oss av kjøkkensjef Reneé Fagerhøi på restaurant Bula i Trondheim.
Et stort deilig surdeigsbrød med havre til lange, late sommerdager. Bytt gjerne ut mer av hvetemelet med havre for mer smak og et grovere alternativ.
Kylling i en herlig myk brioche! Kjøkkensjef Lisbeth hos Søstrene Karlsen i Trondheim har tatt brød til middag til et skikkelig digg nivå.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.