Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.
Disse passer godt på tur eller som et energirikt mellommåltid. Grove havremuffins smaker deilig av sjokolade og eple, og kefir i deigen gjør muffinsene ekstra saftige.
Himmelsk gode porsjonskaker av sukkerbrød dynket i multesirup, fylt med klassisk multekrem, karamell og knasende hasselnøtter og havregryn.
Et vegansk pålegg med masse næring fra rødbeter og kikerter som smaker kjempegodt. Rødbetehummus gir deg garantert energi og godt humør.
En deilig italiensk brødsalat hvor tomater og brødrester er hovedingredienser. Server til lunsj eller som tilbehør til middagen.
Har du rester fra søndagsmiddagen lager du viltsmørbrød på en-to-tre. Passer både til lunsj eller som et kjapt måltid til kvelds.
Makrell er både godt, sunt og klimasmart. Lag makrellrøre i kveld, så har du pålegg til matpakken i morgen.
Høsten er tiden for soppsanking. Bruk den soppen du finner vilt eller i butikken til å lage soppsandwich med deilig smak av høst.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.