Hjemmelaget ketchup er kjempegodt til grillmaten. Du lager den av hermetiske tomater, løk, hvitløk, eddik og sukker i stavmikser eller blender. Denne holder seg lenge i kjøleskapet.
Pølse- og hamburgerbrød med urter setter smak på grillmåltidet. De bakes av fin gjærbakst og finhakkede urter som basilikum, dill, timian eller rosmarin.
Pølse- og hamburgerbrød med chorizo og timian smaker deilig til grillmat. Du baker dem av sammalt hvete og finhakket spekepølse og serverer som tilbehør til middagen.
Focaccia på grill er flate porsjonsbrød du lager i en fei om sommeren. Med oliven, rødløk, hvitløk, rosmarin og olivenolje smaker de knallgodt til grillmaten.
Focaccia med byggmel er lekkert brød i langpanne med snøfrisk, soltørket tomat og oliven som passer fint til lunsj og som sommermat. Kan fryses i store biter og lunes i ovnen etter tining.
Hvitløksbagetter er fin loff med deilig smak av hvitløk, og passer godt til salater, middag, grillmat og supper. Ypperlig tilbehør til et ostefat også!