Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Frisk salat passer til pai og annen sommermat. Denne er med grønn salat, friske urter, vårløk og valnøtter. En lett dressing av eddik, olje, salt og pepper helles over.
Pitapizza lager du raskt av pitabrød, kjøttdeig, tacosaus, revet ost og paprika. Server som en lett middag i hverdagen eller som en kveldsrett. Smaker også godt kald i matpakken.
Sommerblings er laget av havrerundstykker med hjemmelaget pesto av basilikum, persille, solsikkekjerner og hvitløk, og fylt godt med salat, skinke, ost og tomat.
Skinkekrans lager du av vannbakkelsdeig med ost og fyller med skinke, salat, ananas, agurk og paprika til enkel gjesteservering til lunsj eller som turmat.