Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Krabbeloff er en loff som er formet som en krabbe og fylt med ferske reker. Artig, innbydende og annerledes brød til rekefesten om sommeren.
Brødkrutonger er gylne, tørre og sprø brødbiter, som smaker deilig i salater. Krutonger lages kjapt i ovn av daggammelt brød i terninger, tilsatt litt olje og salt.
Ostesmørbrød eller toast slår aldri feil om det lunsj, middag eller kveldsmat. Lages raskt av grovbrød, vellagret gulost og kokt skinke og nytes varm.
Sandwich med nøkkelost og jordbærsyltetøy er faktisk en utrolig god smakskombinasjon! Den passer til helgefrokost eller som kveldsmat.
Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke.
Rekesmørbrød med en liten vri - reker, grovt brød, lodderogn og salat. En lekker og enkel sandwich til lunsj eller lett middag.
Dobbel makrellblings lager du med godt, grovt brød, majones, peppermakrell, revet gulrot og gressløk. Nytes til lunsj eller på tur.
Fiskekake-sandwich er fylt med fiskekaker, grovbrød, tomatpesto, remulade, gulrot og salat. Passer til lunsj eller lett middag.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.