Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Rødvinsbrød serverer du varme til ost- og vinkvelder. Rundstykkene er laget gjærbakst med fin rug og valnøtter, og kan også nytes som tilbehør til middag.
Pitapizza lager du raskt av pitabrød, kjøttdeig, tacosaus, revet ost og paprika. Server som en lett middag i hverdagen eller som en kveldsrett. Smaker også godt kald i matpakken.
Dessertspyd på grillen er enkel å lage og smaker kjempegodt. Fordel formkake, mango og marshmallows på grillspyd og stek i 5 minutter. Kanskje en ny sommerhit?
Grillede mysliskiver er sunn og enkel grilldessert av grovt muslibrød stekt 2 minutter på hver side. Smør tykt lag av kremost på, og topp med friske jordbærskiver.
BLT er en klassisk sandwich eller blings fra Amerika, og er forkortelse for bacon, lettuce og tomato. Brødskiver, bacon, salat og tomat toppet med deilig majonesdressing smaker utsøkt i matpakken.
Byggrynskrem med rød saus smaker fantastisk, og er et godt alternativ til riskrem som juledessert. Byggryn vendt i pisket krem serveres med jordbærsaus.