Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Mors beste vafler lager hun av egg, smør, mel, melk, kardemomme og kefir. Serveres gjerne med nyrørt syltetøy og rømme eller med brunost.
Bygdekvinnelagets havrevafler er laget av Kari Hodnungseth fra Gol. Hun vant konkurransen om de beste havrevaflene i 2010. Her er vinneroppskriften.
Eplevafler er saftige, søte og gode vafler med revet eple, kanel og vanilje. Server dem med eplemos, rømme og litt kanel, eller uten tilbehør.
God gammeldags vaffeloppskrift med melk, gjær, hvetemel, egg og sukker gir vafler som smaker himmelsk servert med iskrem, rømme eller friske bær.
Vafler til mormor og de åtte ungene dufter deilig av kardemomme og vanilje, og lages enkelt av ferdig havregrøt, Forfatter Anne Cath. Vestly elsket vafler, og beskrev ofte duften i sine bøker.
Vafler med lemoncurd er beskrevet i kokeboken til Hanna Winsnes. Virkelig en god og gammel oppskrift som smaker ekstra godt på en sval sommerkveld.
Vaflene fra Sjømannskirken i København er flere ganger blitt kåret til verdens beste. Når du har smakt dem, forstår du hvorfor.
Vafler med valnøtter og brie smaker nydelig til kvelds eller dessert. Server dem gjerne sammen med jordbær.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.