Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 35 vafler
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 35 vafler

Bygdekvinnelagets havrevafler

Bygdekvinnelagets havrevafler er laget av Kari Hodnungseth fra Gol. Hun vant konkurransen om de beste havrevaflene i 2010. Her er vinneroppskriften.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Lag havregrøt av havregryn, vann, melk og salt. Sett grøten til avkjøling.
  • Bland havregrøt, sammenvispete egg og de andre ingrediensene i en stor bakebolle. Hvis røren er for tykk når man skal steke kan den tilsettes litt melk eller vann.
    Røren kan med fordel stå over natten, og den har samme holdbarhet i kjøleskap som melk.
  • Stek vaflene i godt oppvarmet vaffeljern. Avkjøl på rist.

>> Her finner du alle våre oppskrifter på vaffelrøre.

Finn mer om samme tema:

3.5 / 5
37 stemmer