Myslibrød med blåmuggost og pærer
Myslibrød med blåmuggost og pærer er sommerens deiligste grillsandwich med honning, valnøtter og ruccula. Den passer både som forrett og til dessert.
Ingredienser
4 skiver myslibrød
150 g blåmuggost
2 pærer i skiver
½ dl valnøttkjerner
1 dl ruccula
4 ss flytende honning
4 ss olivenolje til pensling
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Pensle brødet med olivenolje og grill det på begge sider. Legg til siden.
- Skjær pærene i 0,5 cm tykke skiver, pensle med olje og grill i ca. 2 minutter på hver side. Grill samtidig valnøttene på en bit dobbel sølvfolie.
- Smør blåmuggost på skivene og anrett med pærer. Ha over honning, valnøtter og ruccula.
Prøv også grillede mysliskiver og dessertspyd på grillen.