Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 mysliskiver
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 mysliskiver

Myslibrød med blåmuggost og pærer

Myslibrød med blåmuggost og pærer er sommerens deiligste grillsandwich med honning, valnøtter og ruccula. Den passer både som forrett og til dessert.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Pensle brødet med olivenolje og grill det på begge sider. Legg til siden.
  • Skjær pærene i 0,5 cm tykke skiver, pensle med olje og grill i ca. 2 minutter på hver side. Grill samtidig valnøttene på en bit dobbel sølvfolie. 
  • Smør blåmuggost på skivene og anrett med pærer. Ha over honning, valnøtter og ruccula. 

Prøv også grillede mysliskiver og dessertspyd på grillen.

 

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme