Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? vanskelig
Hvor mye bakst blir dette? 10–12 minipaier
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? vanskelig
Hvor mye bakst blir dette? 10–12 minipaier

Mini Quiche Lorraine

Mini Quiche Lorraine er små utgaver av den klassiske franske paien med bacon, ost og egg. Minipaiene baker vi i muffinsbrett, og de er perfekte til lunsj og på piknik. Serveres sammen med en god salat.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland mel og salt. Smuldre i smøret og samle deigen med kesam. Pakk den i plast og la hvile i kjøleskapet i en time.
  • Skjær bacon i terninger, kutt løk i små biter. Stek løk og bacon gyllent. Visp eggene med melk, fløte, salt og pepper. Rør inn osten.
  • Trykk eller kjevle deigen ut og kle en muffinsform med deig. Prikk bunnen med gaffel.
  • Forstek paibunnen ved 180 °C i 10 minutter, til den så vidt har fått litt farge.
  • Fordel bacon og løk i bunnen. Hell over egg- og osteblandingen. Stek paien ferdig ved 180 °C i ca. 20 minutter, til den så vidt har satt seg.

Prøv også matmuffins med skinke og brokkoli som turmat.

Finn mer om samme tema:

3.3 / 5
8 stemmer