Grov bagett med kylling og eggesalat
Grov bagett med kylling og eggesalat gir en fest av et lunsjmåltid! Likevel er den rask og enkel å lage når du først har alle ingrediensene.
Ingredienser
1 liten grov bagett
1-2 salatblader
2 skiver kylling- eller kalkunpålegg
Finhakket vårløk og kvernet pepper til pynt
Eggesalat:
1 hardkokt egg
1 ss majones
Salt og pepper
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Lag eggesalat først. Hakk det kokte egget i biter, bland med majones og tilsett litt salt og pepper. Eggesalaten holder seg fint i kjøleskapet 3-4 dager, så lag gjerne en litt større porsjon du kan ha stående.
Vil du lage en eggesalat med litt mindre fett, kan du erstatte majonesen med rømme eller kesam.
- Del bagetten på langs og fyll med noen salatblader, kylling- eller kalkunpålegg og eggesalaten.
- Pynt med litt finhakket vårløk.
Egg er en god kilde til proteiner, og med grov baguette får du også godt med fiber. Finn flere tips til fristende lunsj på hjemmekontoret.