Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 10 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 fylt bagett
Hvor lang tid tar det? 10 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 fylt bagett

Grov bagett med kylling og eggesalat

Grov bagett med kylling og eggesalat gir en fest av et lunsjmåltid! Likevel er den rask og enkel å lage når du først har alle ingrediensene.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Lag eggesalat først. Hakk det kokte egget i biter, bland med majones og tilsett litt salt og pepper. Eggesalaten holder seg fint i kjøleskapet 3-4 dager, så lag gjerne en litt større porsjon du kan ha stående.
    Vil du lage en eggesalat med litt mindre fett, kan du erstatte majonesen med rømme eller kesam.
  • Del bagetten på langs og fyll med noen salatblader, kylling- eller kalkunpålegg og eggesalaten. 
  • Pynt med litt finhakket vårløk.

Egg er en god kilde til proteiner, og med grov baguette får du også godt med fiber. Finn flere tips til fristende lunsj på hjemmekontoret.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer